top of page

Supružnici Z. i Z. Mitrović iz Zagreba

"Prije svega ugodan osjećaj, osjećaj kao da je čitav tjedan svih tereta i stresova maknut sa naših leđa. Bolje vidimo, bolje čujemo i bolje se krećemo i k tome pregršt korisnih savjeta. Andrija, hvala ti ! Z & Z"

Edita J.,
studentica iz Zagreba

"Imam problema s migrenama i glavoboljama od malena, a boli me uglavnom i gornji dio leđa. Kod Andrije sam krenula na tretmane još od 2014/15. Nakon samo 2 tretmana uspravno držanje mi je bilo nevjerojatno, a kroz nekoliko mjeseci primjetila sam da sam skoro u potpunosti prestala piti tablete za bolove. Shvatila sam da kad se pojave bolovi da mi je bolje otići na tretman kod Andrije, nego li poseći za tabletom. Vrlo pozitivan, uvijek spreman poslušati i savjetovati.. svaki put izađem s više samopouzdanja. Hvala Ti Andrija za sve! <3:)"

I.G., 
službenica iz Zagreba

"Imam problema s kralježnicom. Nakon terapija i vježbi koje nisu pomagale, slučajno sam saznala za g. Andriju. Već nekoliko godina idem na tretmane koji su fantastični, što je najbolje pomažu. Nestalo je trnjenje ruku i bolova u cijeloj kralježnici.

A. Fain, manager iz Zadra, višegodišnji sudionik Wings For Life, trkačkih polumaratona, trailsa, te brojnih plivačkih maratona u HR i inozemstvu…

“Riješio sam konstantnu bol u predijelu donjih leđa, te vrata. Akupresurom kod Andrije uspio sam se dovesti u normalu i omogućiti si normalan život, te dodatne sportske aktivnosti koje do tada nisam mogao ni sanjati.”

Suzana D., managerica iz Zagreba

“Andrija je čudo!!! Topla preporuka :). Nijedna druga masaza se ne moze mjeriti s time sto on radi. Nakon tretmana doslovno lebdis, kao da ti je sav teret skinut s ledja.”

Eli R., slikarica i službenica u mirovini iz Splita

“Dovoljno je reći da sam već 7 god.Andrijin stalni klijent. Šta bi rekli u Splitu, 'rekupera me' svaki put, izađem nakon tretmana preporođena. Samozatajan, a pun želje da vam pomogne terapijom i vrijednim savjetima.
Za mene dobar restart. Preporuka svima”

Adela R., računovođa iz Splita

“Od mene topla preporuka. Nakon serije njegovih tretmana, nemam više problema sa ničim; sve koščice su mi OK.”

Valentina P., službenica iz Bjelovara

“Imam iskustva s raznim vrstama masaža i nakon iskustva s Andrijom iskreno ne želim više probati ništa drugo. Puno mi je pomogao u problemima s vratnom kralježnicom kao i s problemima s lumbalnim dijelom, a da ne spominjem koliko pozitivno utječe na psihu na svim mogućim razinama. Tople preporuke svima”

Nada R., glumica i spisateljica iz Zagreba

“I od mene topla preporuka. Nakon serije njegovih tretmana, nemam više problema sa lumbalnim djelom kralježnice.”

Andrea N., umjetnica iz Zagreba

“Veliko DA za Andrijine tretmane. Osim mene, koja sam imala problem s vratnom kralježnicom i karpalnim sindromom, moja uža i šira obitelj i prijatelji dolaze kod Andrije. Andrijin pristup je originalan i 100 posto učinkovit. Tople preporuke.”

Hrvoje Č., poduzetnik iz Zagreba

"Topla preporuka, riješio problem sa donjim dijelom kralježnice koji sam operirao prije 15 godina i to nakon samo 2 tretmana. Sada idem redovito na 'servis' i osjećam se preporođeno."

Barbara T., PR manager iz Zagreba

“2 puta me je spasio - za medicinu dugoročni ili  nerješivi problemi... nemam više vrtoglavice… i nemam mučninu… nevjerojatno… vrhunski stručnjak a sad odlazim redovito na tretmane i nikad se nisam bolje osjećala...”

Marija P., službenica iz Splita

“Pošto iman protuziju diska javili su mi se konstantni bolovi kroz lijevu nogu posebno po noci . Tako da vise bi nespavala nego spavala... nakon vec drugog tretmana kod Andrije Roića moji problemi su nestali. Sad mirno odspavam cijelu noc! “

Hana Š., poduzetnica iz Zagreba

“Cijela obitelj je prošla kroz Andrijine ruke  riješio je razne probleme, od ajmo reći običnih boljki do skolioze. Pomaže nam i dalje, pratimo ga gdje god da ode  iskreno ne znam što bi bez njega jer to što on nudi je puno više od navedenih usluga!!!”

Đeni V., službenica iz Splita

“Moje iskustvo s Andrijinim tretmanima je višegodišnje! Moj je najveci problem vratna kralježnica, a to rješavamo redovnim mjesečnim servisiranjem. Nakon tretmana lebdim još 3 dana. Preporuka od srca.”

Martina D., osobna trenerica, instruktorica i poduzetnica iz Zagreba

“Namjestanje atlasa kod Andrije bilo je potpuno bezbolno. Pomogao mi je u mom trenerskom poslu, kako meni osobno, tako i mojim klijentima i mojoj obitelji . Nakon saobracajke mi je sve nastimao i nakon godina trpljenja bolova u vratu i ramenima nakon njegovih tretmana sad sam kao nova.”

Ranko T., glumac i bloger iz Zagreba

“Apsolutno preporučujem. Malo je tehnika  koje su u toj mjeri učinkovite na način kako ih Andrija izvodi.  On energetski i statički izbalansira sve i dovede u optimalno stanje.  U svakom slučaju, njegove  terapije su čudesne!”

Boris N., poduzetnik iz Zagreba

“Nakon 50d noćas sam prvi put odspavao 8 sati u komadu! Osijećam se bolje. 2 dana za redom uspio sam prehodati 20km u etapama. Mislim da mi je Andrija pomogao dosta, idem čak i na plivanje i nastavljam aktivno… a od danas ću konačno moći raditi malo na kompu, trnci su manji… u samo 2 tretmana Andrija je učinio više nego sve terapije dosad!”
bottom of page